Firea, ironii la adresa partidelor de dreapta: Când trei se ceartă, apropo de Camera Deputaţilor, e posibil să câştige al patrulea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă că politicienii oferă "o imagine deplorabilă” cetăţenilor, aceea a unei "bătăi pe fotolii”. "Imaginea este una deplorabilă a unor politicieni care au pierdut alegerile şi care îşi împart funcţii, dar, ştiţi cum se spune, când trei se ceartă, apropo de Camera Deputaţilor, e posibil să câştige al patrulea”, consideră Firea.

"Eu văd o imagine dezolantă a României, din păcate, pe de o parte sunt din ce în ce mai multe decese în spitale, din ce în ce mai multe cazuri de infectare (....) iar politicienii ce fac? Ce ştiu unii dintre ei cel mai bine, şi anume să se bată pe funcţii, este o imagine deplorabilă pe care o arătăm cetăţenilor, este o bătaie pe fotolii, nu vreau să folosesc acel cuvânt, ciolaniada, dar seamănă. (....) Imaginea este una deplorabilă, a unor politicieni care au pierdut alegerile şi care îşi împart funcţii, dar, ştiţi cum se spune, când trei se ceartă, apropo de Camera Deputaţilor, e posibil să câştige al patrulea”, a declarat Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

El a precizat că cele trei formaţiuni "încropesc” o majoritate şi a subliniat din nou că din punctul de vedere al PSD acest partid ar trebui să poată propune primul ministru.

Gabriela Firea a susţinut că Alexandru Rafila ar fi cea mai bună soluţie pentru gestionarea crizei sanitare, "are şi calităţi manageriale” şi ar fi avut alături specialişti în economie, finanţe, muncă şi protecţie socială, educaţie. 

"Am auzit şi acest comentariu: bine, dar nu o să ţină criza sanitară patru ani, cât este oficial mandatul de Parlament. Dar se poate îmbunătăţi orice formulă guvernamentală. Nu am fost învăţaţi? Pas cu pas. Pasul principal acum este de a-i vindeca pe românii care se contaminează, cât mai bine, şi de a avea cât mai puţine pierderi de vieţi omeneşti”, a afirmat Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite