Firea, întrebată dacă se teme că va fi mazilită politic de Ciolacu: Orice se poate întâmpla în politică. Sunt pregătită pentru absolut orice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, Gabriela Firea Marcel Ciolacu, Gabriela Firea / Mediafax
Marcel Ciolacu, Gabriela Firea Marcel Ciolacu, Gabriela Firea / Mediafax

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a declarat în emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D că orice se poate întâmpla în politică şi că este „pregătită pentru absolut orice” fiind întrebată de moderatoare dacă se teme că va fi mazilită politic de preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

„Orice se poate întâmpla în politică, sunt pregătită pentru absolut orice, mă bucur că sunt echilibrată emoţional, psihic, la nivel sentimental şi am o viaţă frumoasă şi plină astfel încât loviturile politice să le simt mai uşor”, a declarat Gabriela Firea. 

Gabriela Firea şi-a susţinut afirmaţia amintind de momentul în care a pierdut primăria Capitalei, specificând că a pierdut electorat din cauza conflictului cu Robert Negoiţă. 

„Nu înseamnă că nu mă dor nedreptăţile din politică şi s-a văzut anul trecut, trec rapid prin toate ideile pe care le-aţi lansat, categoric nu mă aşteptam ca Robert să mă părăsească practic şi să critice nedrept ,spun eu, să mă denigreze. Am pierdut electorat pentru că a indus confuzie în electoratul nostru comun, am pierdut cu patru şi ceva procente faţă de Nicuşor Dan, nu cu 10”, a precizat Gabriela Firea la emisiunea de la Kanal D. 

Ea a explicat că deşi iartă, nu poate să treacă peste acel episod. „Acele patru procente, în mod evident cel puţin 2,3 provin din faptul că Robert nu a mai făcut echipă cu mine şi cuvintele pe care le-a spus la anumite televiziuni, este ca şi iertat, dar nu pot să trec peste acest fapt că m-a lovit unde m-a durut cel mai tare şi într-un moment crucial pentru mine, nu voi înţelege niciodată şi oprice explicaţie încerc să-i găsesc, nu reuşesc acest lucru”, a mai adăugat Firea. 

Gabriela Firea şi Robert Negoiţă s-au a cuzat reciproc de trădare. „A susţine o persoană incompetentă într-o funcţie nu e un argument puternic”, a spus Robert Negoiţă anul trecut. „Cum aş fi putut eu să vă susţin în faţa cetăţenilor Sectorului 3, şi să vă ajut să vă întoarceti la locul crimei, adică la Primăria Generală, când ştiam cum aţi pus mai presus în raport cu dânşii, propriile interese, în defavoarea comunităţii pe care o reprezint?”, a mai spus Robert Negoiţă atunci. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite