Firea „face lumină“ în privinţa căciulii ei. „E cumpărată de la taraba de lângă pârtia Sorica cu până în 20 de euro. Aveau şi pe gri“

Firea „face lumină“ în privinţa căciulii ei. „E cumpărată de la taraba de lângă pârtia Sorica cu până în 20 de euro. Aveau şi pe gri“

Gabriela Firea susţine că poartă o căciulă de mai puţin de 20 de euro. FOTO Facebook Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat detalii pe Facebook, referitoare la căciula purtată miercuri în Piaţa Constituţiei atunci când a vorbit despre deszăpezire. Edilul a subliniat că aceasta a fost luată de la o tarabă de lângă pârtia Sorica din Azuga, pe mai puţin de 20 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu, căciula de blană artificială vişinie din imagine nu costă sute de euro, cum scriu deontologii, ci până în 20 de euro, şi este cumparată de la taraba de lângă pârtia Sorica, din Azuga. Aveau şi pe gri, dacă doriţi", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
 
Primarul general a ataşat mesajului despre căciulă şi hashtag-urile „#uraleintunecamintea" şi "#maicalm", precum şi o poză cu căciula.
 
Detaliile date de primarul general despre căciula sa vin după ce mai mulţi internauţi ar fi spus că poartă o căciulă de sute de euro. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: