Firea, discuţii cu protestatarul „Ceauşescu“ după scandalul de la sediul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firea si Marian Ceausescu Morosanu

Primarul Gabriela Firea l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” pentru a discuta propunerile acestuia privind comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989.

Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe Moroşanu, chiar dacă, marţi seara a avut o altercaţie cu acesta în faţa sediului PSD.

„Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit astăzi (miercuri, n.r.) în audienţă pe Marian Tivilic Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie. În cadrul întâlnirii, acesta a avut mai multe solicitări şi propuneri pentru revoluţionari dar şi pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989. Astfel, acesta a propus că la intrările în oraş să fie montate panouri pe care să scrie "Bucureşti, oraş martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind măsuri pentru comemorarea eroilor Revoluţiei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, informează Mediafax. 

În cadrul întâlnirii, Moroşanu a mai solicitat remontarea, în pasajul Universităţii, a plăcii comemorative care a fost demontată odată cu renovarea pasajului, care a avut loc în perioada 2007-2008.

„Primarul General l-a asigurat pe domnul Moroşanu că problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitările prezentate de acesta urmând a primi răspuns. Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Moroşanu, edilul şef a explicat că o parte din acestea vor fi soluţionate de direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, iar cele care sunt de competenţă altor instituţii, vor fi redirecţionate pentru soluţionare”, mai spun reprezentanţii Primăriei.

Marţi seară, primarul Capitalei a fost deranjat de strigătele protestatarului Ceauşescu, la ieşirea de la şedinţa PSD. Gabiela Firea a spus atunci că deţine informaţii conform cărora Moroşanu este plătit să facă scandal de un candidat la europarlamentare.

„Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Şi e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid”, a declarat Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite