Firea, despre cum vrea Dragnea s-o pedepsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
firea dragnea

Gabriela Firea, primarul PSD-ist al Capitalei, a afirmat, vineri, că are informaţii din partid potrivit cărora urmează să fie eliminată din structurile de conducere. Şefia organizaţiei de Bucureşti, pe care o deţine actualmente, ar urma să fie preluată de Ecaterina Andronescu. Fosta aliată a Gabrielei Firea a părăsit tabăra anti-Dragnea recent şi a fost propusă să preia şi portofoliul de ministru al Educaţiei.

„Mi-aştept sentinţa. Aştept să fim convoncaţi la CEx. Prea mari surprize nu vor fi. Am înţeles că situaţia mea e decisă şi că se doreşte să rămân fără funcţii politice, preşedinte PSD Bucureşti şi Ilfov”, a declarat Gabriela Firea.

”De pe 2 septembrie, de la CEx-ul de la Neptun, unde am avut pentru prima oară alt punct de vedere decât domnia sa, de aproape o sută de zile, domnul Dragnea are o singură preocupare: cum să o înlăture pe Gabriela Firea. Nu cred că este normal. (...) Sunt convinsă că nu va convoca Comitetul Executiv decât atunci când va avea cu siguranţă voturile necesare îndepărtării Gabrielei Firea”, a mai spus Firea.

Întrebată dacă demisionarii din PSD, doi deputaţi şi un senator, s-au consultat cu ea înainte de decizie, Firea a răspuns: „Nu s-au consultat cu mine, dar mi-au transmis şi mie ceea ce au comunicat public, şi au vrut să tragă semnalul de alarmă despre modul nestatutar în care sunt dezapreciată, faptul că domnul Dragnea cheamă primari, parlamentari, şi le propune funcţiile mele, eu nefiind îndepărtată din funcţii. Domnul Dragnea are o preocupare cum s-o înlăture pe Firea. Acest lucru, înţeleg, că l-au comunicat public şi parlamentarii care şi-au dat demisia. Ar trebui să ne punem întrebarea de ce au ajuns aici. Toţi preşedinţii de partid au lăsat ca şi alţi să aibă voci. Toţi care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi”, a mai spus Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Gabriela Firea a mai declarat că PSD este ”într-o situaţia critică”, mai mulţi parlamentari protestând faţă de modul în care este condusă formaţiunea. Firea a făcut referire la faptul că toţi foştii preşedinţi ai PSD ”au făcut în aşa fel încât să încapă lângă ei şi alte voci”, fiind ”o premieră absolută când sunt decapitaţi toţi oamenii care spun altceva”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite