Firea, despre Orban: Demagogul perfect! Azi le-a cerut scuze românilor că i-a îndemnat să-l voteze pe Iohannis. Mâine le va cere că i-a rugat să voteze cu Nicuşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Gabriela Firea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat că Ludovic Orban este demagogul perfect, în contextul în care fostul lider al PNL le-a cerut scuze românilor că i-a îndemnat să-l voteze pe Klaus Iohannis. ”Mâine o să ceară scuze bucureştenilor pentru că i-a rugat sā-l voteze pe Nicuşor Dan”, a adăugat ea.

„Orban a cerut azi scuze românilor pentru cā i-a îndemnat sā-l voteze pe Klaus Iohannis! Mâine o să ceară scuze bucureştenilor pentru că i-a rugat sā-l voteze pe Nicuşor Dan. Demagogul perfect!”, a scris Gabriela Firea, luni pe Facebook.

Ludovic Orban a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că încheie parteneriatul cu şeful statului. El a precizat că le-a cerut scuze multor români care l-au abordat direct şi i-au bătut obrazul că i-a convins să voteze cu Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Orban, acuzaţii grave după congresul PNL: A fost o lovitură de partid. Mi-ar fi ruşine, dacă aş fi în locul lui Cîţu, să ajung preşedinte aşa cum a ajuns el

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite