Firea, despre înţelegerile subterane ale lui Dragnea: Nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general Gabriela Firea a vorbit, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care a stat în spatele sabotării mai multor proiecte ale instituţiei pe care o conduce şi că ei, spre deosebire de acesta, nu-i plac „şobolănismele“, mai ales că a avut parte „suficient de ele“.

„Public, nu sunt de acord să înceapă o disidenţă informală în partid care nu ar face decât să macine partidul în interior. Ar duce la divizare. Unii cu Dragnea, unii cu Firea şi alţii care nu ştiu ce să face. Nu e normal să ajungem ca într-o formaţiune condusă dictatorial să nu poţi spune nimic. Nu voi face un gest care să atace unitatea partidului. Dacă spui ceva, ţi se închide gura, se spune că vrei să cadă Guvernul. Nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele. Pe faţă spuneau unii că totul e bine, în spate era şobolăneală“, a declarat Firea. 

De asemenea, vicepreşedintele PSD a subliniat faptul că ea nu a avut nicio legătură cu discuţiile referitoare la amnistie şi graţiere, care ar fi fost abordate de Dragnea într-o întâlnire restrânsă cu persoanele apropiate din partid.  

O acuzaţie diabolică, transmisă după CEx, către interiorul şi exteriorul ţării: că primarul general nu are de fapt vreo problemă, că e totul roz în Bucureşti, dar că e un fel de purtător de cuvânt al celor care se opun graţierii şi amnistiei. Această acuzaţie e din sfera SF. Noi nu am discutat în CEx de amnistie şi graţiere. Acest lucru a fost discutat de Dragnea doar cu câţiva apropiaţi. Nu sunt împotriva unei legi sau unui subiect sensibil, dar ceea ce eu cer e ca totul să fie în deplină legalitate, să nu compromitem România, partidul şi partidul să nu treacă ruşinos în istorie“, a mai afirmat Gabriela Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite