Firea, despre decizia PSD în privinţa candidaturii lui Oprişan: Sub nicio formă nu pun la îndoială votul colegilor noştri

Firea, despre decizia PSD în privinţa candidaturii lui Oprişan: Sub nicio formă nu pun la îndoială votul colegilor noştri

FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat că nu va pune la îndoială decizia conducerii partidului de a invalida lista candidaţilor din Vrancea la alegerile parlamentare, inclusiv cea la Senat a lui Marian Oprişan. Ea a adăugat că „la nivel uman” este sigură că Marcel Ciolacu şi ceilalţi colegi din conducerea formaţiunii nu au nimic cu Oprişan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost un vot în Consiliul Politic Naţional. Sub nicio formă nu pun la îndoială votul colegilor noştri. Dacă acolo au fost anumite probleme, iar conducerea a decis această schimbare în bine la Vrancea, eu nu am cum să fiu de altă părere. Îmi pare foarte rău pentru dl Oprişan, dar gtrebuie să înţeleagă că deciziile sunt pentru schimbarea imaginii partidului. La nivel uman sunt absolut convinsă că domnul Ciolacu, Grindeanu, Dîncu sau Stănescu nu au nimic cu dl Marian Oprişan, însă aceasta a fost decizia politică”, a afirmat Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă miercuri.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că decizia Consiliului Politic Naţional al partidului de miercuri a fost ca pe listele formaţiunii să nu candideze nicio persoană care este trimisă în judecată. Prin urmare, listele vor fi revizuite şi vor fi efectuate modificări ale candidaturilor înscrise prin adresa la birourile electorale judeţene. Ciolacu a mai spus că lista candidaţilor PSD Vrancea a fost invalidată de CPN şi a adăugat că nu este oportună candidatura lui Marian Oprişan la Senat, iar acesta ar trebuie să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Marian Oprişan a declarat că „Marcel Ciolacu nu e stăpânul PSD” şi nu înţelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic Naţional invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adăugat că nici nu a vrut să candideze pentru un loc la Senat, însă primarii, colegii din organizaţia social-democrată au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidaţi. Oprişan a mai spus că, potrivit statutului partidului, decizia de invalidare a listei trebuie trimisă la filiala PSD Vrancea care va lua o decizie dacă va aproba invalidarea sau va menţine aceeaşi listă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările