Firea, despre candidatul PSD la Sectorul 5: Nu vă uitaţi că e delicat şi parcă e o floricică, este un om foarte puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Florea şi-a lansat, vineri, candidatura din partea PSD la Primăria Sectorului 5 în cadrul unui eveniment la care au participat câteva sute de simpatizanţi, dar şi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, candidatul PSD la Sectorul 6, Gabriel Mutu, şi fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc.

La intrarea în sala în care a avut loc evenimentul, invitaţii erau aşteptaţi de către Daniel Florea, alături de soţia acestuia, Andreea. Dacă la lansarea lui Mutu oamenii au fost aşteptaţi cu steguleţe pe care era scris numele candidatului, cei aproximativ 500 de participanţi de la lansarea lui Florea au primit eşarfe roşii, un sticker cu o inimă roşie, dar şi un pliant şi CV-ul candidatului.

"Inima arată că ne pasă de sectorul 5 (...) Am auzit că trebuie construite nişte blocuri turn pentru nu ştiu ce clădiri de business. Cred că la sectorul 5 în primul rând trebuie să facem nişte locuinţe sociale. Am ascultat că ar trebui făcută o mare grădină a Bucureştiului, dar nu ar trebui întâi să facem nişte parcuri între blocuri ca să se poată juca copiii noştri aproape de casă? Am auzit că trebuie să facem metrou. Da, e bine să facem metrou, dar nu mai bine prelungim linia lui 96 sau 117 cu încă două staţii? Am auzit că ar trebuie să-i amendăm pe cei care parchează aiurea. Da, dar nu ar trebui să le facem întâi locuri de parcare?", a spus Daniel Florea, în cadrul evenimentului.

În timpul discursurilor de susţinere, Firea a subliniat că Daniel Florea ”nu e o floricică”, deşi e ”timid uneori şi chiar ruşinos”.

”Nu vă uitaţi aşa la el că e delicat  şi parcă e o floricică, este un om foarte puternic. E timid uneori şi poate chiar ruşinos. E doar bine crescut. Avem nevoie de oameni cu bun simţ, care au cei 7 ani de acasă, care ştiu ce înseamnă respectul pentru părinţii şi bunicii noştri. Ne-am săturat de oameni care vorbesc grosolan, de oameni care jignesc, de oameni care nu ştiu decât să arate cu degetul şi nu-şi văd propriile greşeli, care calomniază, care strâng în jurul lor doar grupuri de interese. Daniel este un bun creştin”, a spus Firea, în aplauzele şi râsetele celor din sală.

Discursul Gabrielei Firea a fost întrerupt de câteva ori de o doamnă din sală care striga: ”Să nu mai moară copiii şi bătrânii”. Cu toate acestea ea şi-a continuat discursul, menţionând la final că va acorda importanţă spitalelor aflate în subordinea Primăriei Generale

”Nu mai încape lumea de domnul Ponta, de domnul Dragnea, de alţi lideri de-ai noştri care au lăsat ceva bun în urma lor, dezvoltare şi în oraşe şi în comune, au lăsat economia la cheie (...) Să ne uităm ce se întâmplă cu acest guvern de tehnocraţi. Însuşi primul ministru îşi dă seama ce echipă slabă are şi din două în două săptămâni schimbă câte un ministru. E normal aşa?", a subliniat Gabriela Firea.

Preşedintele organizaţia de pensionari PSD Sector 5, Teodor Ciupitu, a spus că pensionarii se vor mobizilia pentru a vota candidaţii social-democraţi pentru că „Gabriela Firea şi Daniel Florea au fost trimişi de Dumnezeu să facă ordine în Capitală şi în Sectorul 5”.

”Vă asigur că noi, pensionarii, ne vom mobiliza şi vom vota cu toţii Gabriela Firea la Primăria Generală. Domnul Daniel Firea (n.r. - aplauze în sală), pardon, Daniel Florea ne va fi un părinte, ne va asculta ofurile şi ne va rezolva problemele, pentru că este un OM, cu litere mari”, a spus Ciupitu.

Tot el a spus că Gabriela Firea trebuie să fie ”femeia care conduce micul Paris”, acesta fiind aplaudat de sală.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a trimis un mesaj de susţinere pentru Daniel Florea, el fiind plecat în teritoriu.

”Organizaţia PSD Sector 5 a trecut, în ultimul timp, printr-o perioadă dificilă. Sunt însă convins că greutăţile prin care aţi trecut v-au făcut să fiţi, astăzi, mai uniţi şi mai puternici. Am avut încredere că Daniel Florea este capabil să reconstruiască întreaga organizaţie (...)  Oamenii ştiu foarte bine cine este alături de ei şi cine doar mimează această apropiere. PSD a fost întotdeauna aproape de oameni. Oamenii ştiu, în acelaşi timp, cine reprezintă viitorul şi cine a rămas în trecut. Îi urez succes lui Daniel Florea şi echipei sale de consilieri. Sunt convins că ei sunt viitorul Sectorului 5”, a transmis Dragnea, mesaj citit de prof. univ. Florian Popa.

Evenimentul s-a închieat cu o baie de confetti pe melodia Thunderstruck de la AC/DC.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite