Firea a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului General

Firea a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului General

Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a convocat joi, începand cu ora 16:00, o şedinta extraordinară a Consiliului General. La începutul şedinţei, Firea va susţine o declaraţie de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul general Gabriela Firea a vorbit, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care a stat în spatele sabotării mai multor proiecte ale instituţiei pe care o conduce şi că ei, spre deosebire de acesta, nu-i plac „şobolănismele“, mai ales că a avut parte „suficient de ele“.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat miercuri că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are susţinerea nimănui în partid, iar în grupul parlamentar colegii sunt nemulţumiţi de ea. Rădulescu a mai spus că edilul nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar că nu este vina partidului, şi că va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: