Firea se ceartă cu Cioloş pe Facebook: „Elev Cioloş stai jos, nota 4. Te faci de râs”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea Inquam Photos / George Calin

Primarul General al Capitalei îi răspunde în termeni duri într-o postare pe Facebook liderului PLUS Dacian Cioloş după criticile aduse de acesta în legătură cu proiectul propus de Gabriela Firea pentru interzicerea maşinilor care poluează. „Pentru data viitoare fă-ţi temele mai sârguincios. Te faci de râs”, îşi încheie postarea Gabriela Firea.

Dacian Cioloş susţine că administraţia Capitalei are nevoie de mai multă competenţă, nu doar de „măsuri populiste”. „Nimic nu îi scoate mai tare din minţi pe liderii USR-PLUS decât să vadă că proiectele propuse de mine sunt apreciate de cetăţeni”, a scris Gabriela Firea.

Primarul General l-a atacat pe Dacian Cioloş pentru perioada în care acesta a fost prim-ministru.

„Deşi a avut în mână puterea executivă a ţării a stat cuminţel în banca lui şi nu a făcut nimic. Cine nu munceşte nu greşeşte. Niciun euro atras din fonduri europene, niciun metru de autostrada sau din centura Bucureştiului, n-a impulsionat construcţia metroului din Drumul Taberei, n-a dat drumul la Pasajul Domneşti, nimic, nimic”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea susţine că Bucureştiul are cel mai ambiţios plan de înnoire a parcului auto şi că introducerea vinietelor pentru autoturismele poluante în centrul oraşului este necesară. „Aceste măsuri sunt absolut necesare dacă vrem ca în acest oraş să mai putem circula şi respira iar orice folosire în scopuri politice a acestei teme denotă o demagogie fără margini.(...) Elev Cioloş, stai jos, nota 4! Pentru data viitoare fă-ţi temele mai sârguincios. Te faci de râs.”, îşi încheie Gabriela Firea mesajul.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a scris luni pe Facebook o postare în care critica proiectul primarului General privind rovinieta de intrare în Capitală şi sublinia lipsa unor măsuri concrete pentru îmbunătăţirea traficului din Bucureşti. „Doamna Firea vrea să interzică accesul liber în Capitală pentru orice maşină din afara zonei Bucureşti-Ilfov. Chiar dacă e o maşină electrică. Şi mai vrea taxă de acces în centru pentru maşinile cu motoare sub standardul de poluare Euro 3. Problema cu aceste măsuri este că sunt lipsite de coerenţă. Cam ca întreg mandatul doamnei Firea de până acum.”, a scris Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite