Firea, atacuri la Dragnea, pe tema noului ministru al Educaţiei. Ce spune despre Ecaterina Andronescu

Firea, atacuri la Dragnea, pe tema noului ministru al Educaţiei. Ce spune despre Ecaterina Andronescu

Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parlament, că senatorului PSD Ecaterina Andronescu i-a fost promisă susţinerea pentru preluarea conducerii organizaţiei social-democrate din Bucureşti, doar după ce a început atacurile la adresa sa şi a încetat criticarea lui Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată cum comentează faptul că senatorul PSD Ecaterina Andronescu a acceptat să fie propusă într-un Guvern despre care spunea că este cel mai slab Cabinet pe care l-au avut social-democraţii, Gabriela Firea a spus că liderul PSD Liviu Dragnea doreşte să-i arate „pisica”.
 
„Este decizia domniei sale. Uşor m-a surprins şi pe mine. Amintiţi-vă că doamna Andronescu a fost propusă la portofoliul Educaţiei de organizaţia PSD Bucureşti, dar atunci a fost respinsă această candidatură şi dna Andronescu pe bună dreptate a fost afectată. După acel moment a fost eliminată şi de la comisia senatorială pentru Educaţie şi de asemenea ne-a transmis că s-a simţit umilită, iată că în acest moment politic mai învolburat în care i s-a promis dnei Andronescu susţinere pentru preşedinţia PSD Bucureşti i se oferă şi funcţia de ministru. Ca să vedeţi cât de mult contează pentru  Dragnea o conduită profesională şi o demnitate politică. Acum câteva luni doamna Andronescu nu era bună la Educaţie, acum este bună doar pentru a-i arăta pisica dnei Firea. Nu mă sperie nicio pisică”, a declarat Firea, citată de Mediafax.
 
Anterior, Firea a spus că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv PSD şi că nu vor fi surprize în privinţa situaţiei sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: