Gabriela Firea, atac bizar la Orban: A declanşat jihadul împotriva mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat dumincă, la Antena 3, că premierul Ludovic Orban a declanşat Jihadul împotriva sa, că spune în diverse întâlniri că nu poate fi schimbată decât dacă i se fac dosare.

Ea răspunde acuzaţiilor premierului referitoare la situaţia furnizării apei calde şi căldurii în Capitală că ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină. Firea afirmă că era la slujba de duminică în momentul în care telefonul „pur şi simplu a explodat” din cauza apelurilor jurnaliştilor care voiau să îi ceară să comenteze declaraţiile lui Orban la adresa sa.

În opinia primarului general, Orban a declanşat Jihadul împotriva ei, spunând că unicul obiectiv al liderului liberal este să o schimbe din funcţie şi că acesta promite funcţii şi poziţii înalte celor care o atacă.

De asemenea, Firea a susţinut că Ludovic Orban se întâlneşte cu tot felul de persoane, cărora le transmite că ea nu poate fi schimbată decât dacă i se vor face dosare. Gabriela Firea a mai afirmat că Orban încearcă să  racoleze oameni din echipa ei, să racoleze oameni din CGMB, sa mituiască parte a presei să scrie lucrurui neadevărate la adresa sa.

Primarul Capitalei afirmă că actualul premier nu a evoluat din perioada în care era viceprimar şi nu a făcut nimic.

Referitor la acuzaţiile potrivit cărora situaţia în domeniul furnizării energiei termice în Capitală este „extrem de critică”, Firea i-a transmis premierului că ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină

Ea a amintit că l-a invitat pe Ludovic Orban la discuţii pe proiecte, dar că acesta nu vine, „pentru că nu ştie şi e un neprofesionist”.

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminică pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

„Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în societăţi ale Primăriei care nu fac nimic, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică şi plateşti salarii mai mari decat în sectorul privat, nu e de mirare. Dacă stai să analizezi rezultatele mandatului, sunt aproape egale cu 0”, a declarat Orban, care a afirmat că are discuţii „de la distanţă” cu Gabriela Firea.

El a spus că sunt proiecte care mai degrabă au fost conservate decât să înregistreze progrese. Orban a enumerat proiectul Prelungirea Ghencea, „proiect care a bătut pasul pe loc” şi care trebuie coordonat cu lucrările care se fac la centura Capitalei, podul de la Ciurel, podul de pe Splaiul Independenşei, patinoarul Flamaropol, Sala Polivalentă.

Şeful Guvernul s-a referit şi la situaţia în domeniul furnizării energiei termice în Capitală, despre care a afirmat că este „extrem de critică”.

„Facem tot ce ţine de noi pentru a furniza energie termincă pentru bucureşteni”, a dat asigurări Ludovic Orban.

El a mai spus, cu ocazia instalării prefectului de Ilfov, că „Administraţia Capitalei joacă în alt film”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite