Firea: Analizez o candidatură independentă la prezidenţiale. Tradiţional, PSD se înscrie cu şeful partidului, dar de 15 ani am pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că analizează atât personal, cât şi alături de colegi din PSD o candidatură la prezidenţiale, separat de PSD. Firea a explicat că o astfel de decizie o va lua doar în momentul în care PSD va decide susţinerea unui alt candidat.

Gabriela Firea a fost întrebată dacă va candida la prezidenţiale şi fără susţinerea PSD, aceasta precizând:„Analizăm! Analizăm! Ţara este mai mare decât graniţele unui partid politic. Analizez eu cu mine şi cu colegii din ţară care mă susţin. Ei m-au determinat să nu mai fiu atât de abruptă în decizia de a nu mă înscrie în cursă“, a declarat Firea, la „Marius Tucă Show”.  

De asemenea, primarul general a punctat faptul că discută des cu colegii din ţară. „Vorbesc zilnic cu primari şi lideri din ţară care sunt speriaţi de posibilitatea de a intra în cursă cu un candidat care să nu poată acumula absolut toate voturile de pe zona de stânga. (...) Dacă vom pierde alegerile prezidenţiale, din păcate vom pierde toate alegerile ulterioare.”, a completat primarul general al Capitalei.

Firea a precizat şi că PSD nu trebuie să pună drept candidat preşedintele PSD, aşa cum s-a întâmplat în trecut, dat fiind faptul că de 15 ani social-democraţii au tot pierdut alegerile. „Tradiţional, PSD se înscrie cu preşedintele partidului dar, tradiţional, de 15 ani am pierdut. Daca tradiţia a fost nefastă poate schimbăm ceva. O spun fără patimă”, a mai afirmat fostul vicepreşedinte al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite