Firea a ajuns să-l regrete pe Tătaru: Nu-şi pierdea vremea să publice comunicate despre pamfletele de la TV. USR-PLUS dă măsura cinismului şi stupizeniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea. FOTO Eduard Enea
Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea. FOTO Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a criticat pe pagina sa de Facebook modul cum se comportă noua conducere a Ministerului Sănătăţii, subliniind că era mai bine cu Tătaru ministru, acesta fiind, totuşi, preocupat de pandemie.

„Acum am înteles de ce Orban a cedat scaunul lui Tātaru de la Sānātate atât de usor pentru Vlad Voiculescu - USRPlus. Este fix ca în fabula cu magarul dus la targ “sa-l fac de râs, nu sā-l vând”. În plinā pandemie... cu mutatii, în start de campanie de vaccinare simbolicā si slowly, în criza spitalelor pentru pacientii cronici abandonati de guvern, noul ministru al sanatatii are preocupari “majore” pentru reforma sistemului de sānātate : “mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR” peste care trebuie sā se nāpusteascā “statul, conform legii”? N-ar putea sā actioneze institutiile statului impotriva celor care îngreuneazā accesul la sanatate al pacientilor non-covid? Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsa a bucurestenilor, care ar fi salvat sute de vieti si ar fi protejat de infectare alte cateva mii?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Prim-vicepreşedintele PSD a lansat un atac la adresa poziţionărilor USR-PLUS pe tema Revelionului de la TVR. „Observ cum oameni tineri în politica si care isi fac un titlu de glorie din scolarizarile “pe afara”, care se pretind a fi democrati, open mind, progresisti, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de solutii si inovatii, - pe FB!!! -, când ajung într-o functie publicā, dau māsura cinismului, stupizeniei si reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat si împotriva cāror au luptat!

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iatā! Si da! Macar Tătaru ne innebunea cu “platouaşele dinţate” si “cocoaşele” covidului! Nu-si pierdea vremea sa publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democratie, nu? Sau nu??”, a  mai spus Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite