Firea, la Adevărul Live: Îmi pare rău pentru momentele neplăcute din campania lui Ponta. Am învăţat lecţia. Nu-mi voi denigra rivalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a spus, la Adevărul Live, că îi pare rău pentru temele cu care PSD l-a atacat, prin intermediul său, pe Klaus Iohannis în campania pentru alegerile prezidenţiale, arătând că nu îşi va denigra niciun adversar în această campanie, ca o dovadă că şi-a învăţat lecţia.

„Au fost şi lucruri mai puţin plăcute pe formă, însă nu în fond, asta dacă mă referm la campania domnului Ponta. Îmi pare rău, pentru că sunt om şi recunosc că am greşit. Mi-a părut rău de fiecare dată când un mesaj negativ a fost transmis prin mine, iar toată reacţia a fost asupra mea, nu a candidatului sau a partidului“, a spus Gabriela Firea, la Adevărul Live.

Firea a mai arătat că în această campanie nu va repeta greşelile din toamna lui 2014. „Vreau să demonstrez în această campanie că îmi pare rău pentru momentele neplăcute din campania pentru prezidenţiale, că am învăţat lecţia. Nu mă veţi auzi în campania electorală denigrându-mi rivalii. Îmi doresc o campanie curată, o campanie elegantă“, a spus Gabriela Firea, la Adevărul Live.

Din poziţia de purtător de cuvânt al campaniei canddiatului PSD Victor Ponta, Gabriela Firea a lansat în spaţiul public mai multe atacuri la candidatul PNL de atunci, Klaus Iohannis. Firea a încercat să-l pună pe Iohannis într-o stare de inferioritate pentru că nu are copii sau pentru că este de altă religie decât cea ortodoxă. Firea a fost purtătorul de mesaje al candidatului PSD Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite