Filialele judeţene ale PSD vor organiza mitinguri pentru susţinerea Guvernului. Dragnea: Nu vreau susţinere pentru mine

Filialele judeţene ale PSD vor organiza mitinguri pentru susţinerea Guvernului. Dragnea: Nu vreau susţinere pentru mine

Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Comitetul Executiv al PSD, reunit vineri la Băile Herculane, a decis ca organizaţiile judeţene ale partidului să organizeze manifestaţii în perioada următoare. Liviu Dragnea a subliniat că nu le-a cerut colegilor să facă vreun miting special pentru a se solidariza cu el, în condiţiile în care DNA a deschis un al treilea dosar pe numele liderului PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am decis ca orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestări publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe“, a precizat liderul PSD Liviu Dragnea.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că PSD nu va organiza un miting mare în Bucureşti, Dragnea a replicat: ”Nu ştim. Una nu exclude alta”.

De asemenea, Liviu Dragnea a subliniat că nu a cerut colegilor să iasă în stradă pentru el: „Eu le-am zis că nu vreau susţinere pentru mine. M-au impresionat discuţiile din ultimile zile. Mulţi oameni mi-au zis să nu cedez“, a afirmat liderul PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările