Fifor: Am văzut programul de guvernare propus de PNL. Pe scurt: 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că programul de guvernare propus de PNL prevede concedierea a 400.000 de oameni, creşterea impozitelor şi tăieri de toate felurile. ”Pe scurt, 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri”, susţine Fifor

”Am văzut ieri programul de guvernare propus de PNL: 400.000 de oameni concediaţi, creşterea impozitelor pe salarii prin introducerea unei cote progresive, desfiinţarea judeţelor şi a 2000 de comune din România. O spune chiar «premierul de compromis” pregătit de Iohannis pentru partidele de opoziţie. Pe scurt: tăieri! Tăieri de locuri de muncă, tăieri de salarii, tăieri de judeţe şi de localităţi. 1 din 3 bugetari va rămâne pe drumuri (vorbim de medici, profesori, poliţişti, militari etc.). Toate majorările date de PSD la salarii vă vor fi luate din buzunare sub formă de taxe şi impozite. Spuneţi adio creşterilor de pensii. Iar când veţi avea nevoie de un aviz de la autorităţile locale, veţi merge zeci sau sute de kilometri până la primărie sau la consiliul regional”, a scris, joi, pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Acesta a continuat: ”Pregătiţi-vă! Vine Austeritatea! Aveţi o singură şansă să opriţi acest tăvălug: votul pe care îl veţi da la alegerile din noiembrie!”

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură intitulată ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” care va fi dezbătută şi votată săptămâna viitare.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, după citirea moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului, că aceasta trece cu 233 de voturi şi există o veste proastă şi o veste bună. Vestea proastă este că PSD nu are 233 de parlamentari, iar vestea bună este că ”nici cele cinci partide adunate nu au 233”.

”Vedem joi la moţiunea de cenzură cine va avea câştig de cauză”, a spus Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite