Fifor lansează noi atacuri asupra lui Iohannis şi Orban: Să vă spun ce pierdeţi din cauza acestor „aventurieri politici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax Eduard Vinatoru
Foto Mediafax Eduard Vinatoru

În plină campanie electorală pentru prezidenţiale, secretarul general al PSD, fostul ministru al Apărării Mihai Fifor, a lansat ni atacuri asupra preşedintelui Iohannis şi liderului PNL, Ludovic Orban, catalogându-i drept incapabili să formeze o majoritate parlamentară după ce au dat jos Guvernul.

„Să vă spun ce pierdeţi din cauza lui Iohannis şi Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional.

Cel mai grav e că nu se mai pot finanţa corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet şi boli cardiovasculare.

Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiţi pensionari şi nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament.

Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiţii în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidenţiat.

Reforma sistemului pentru siguranţa cetăţeanului a fost oprită.

România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roşia Montană Gold Corporation.

În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „îngheţată” înainte de venirea iernii.

Cam aşa arată „România normală” în viziunea lui Iohannis! Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri toată aceasta spirala a caderii cu votul vostru din noiembrie!”, a scris Fifor sâmbătă pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite