Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim să fie paşnic şi să nu se dea curs provocărilor

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim să fie paşnic şi să nu se dea curs provocărilor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, că din punctul său de vedere protestul românilor din Diaspora este unul politic şi că îşi doreşte să fie „paşnic, în limite legale“, şi „ să nu se dea curs provocărilor” pe care spune că le-a văzut în ultima vreme. Fifor a declarat că de aproape doi ani se guvernează „sub o presiune extraordinară“, deşi actualul guvern este „perfect legitim“, potrivit News.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este un protest politic, este, în ultimă instanţă, dreptul cetăţenilor de a protesta. Ne dorim să fie un protest paşnic, în limite legale, astfel încât să nu avem de-a face cu lucruri neplăcute pe care nu şi le doreşte nimeni (...) Să nu se escaladeze şi să nu se dea curs provocărilor pe care le-am văzut, din păcate, în ultima vreme", a spus Mihai Fifor, citat de News.ro

Ministrul Apărării a adăugat că de aproape doi ani se guvernează „sub o presiune extraordinară“. „Unii oameni sunt mulţumiţi de activitatea Guvernului, alţii nu, noi continuăm să spunem (...) că se respectă programul de guvernare votat de milioane de români. Am spus-o de la bun început şi o spun, guvernăm sub o presiune extraordinară de aproape doi ani, lucru pe care nu ni l-am fi dorit, avem un guvern perfect legitim“, a spus Fifor.

Ministrul mai consideră că pe unii oameni „îi deranjează foarte mult faptul că acest program de guvernare se respectă, că se îmbunătăţesc condiţiile de viaţă ale românilor, că au mai mulţi bani în buzunar, s-au luat măsuri pentru creşterea salarială“, menţionează sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: