Fifor, despre „dezertorii“ din PSD: Aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica îndeplinirea programului de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Ministrul Apărării, vicepreşedintele PSD Mihai Fifor, lansează joi seară un atac la adresa „dezertorilor" din PSD, spunând că decizia acestora de a se alătura „adversarilor politici" dovedeşte o lipsă crasă de onoare şi de respect atât faţă de cei care au votat PSD, cât şi faţă de colegi şi îi numeşte „trădători" care vor să împiedice cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare.

Într-un comunicat de presă transmis de PSD, Mihai Fifor spune că speră că "aceşti oameni sunt conştienţi că trădătorii nu sunt niciodată iertaţi, nici măcar de cei pentru care trădează". 

„Cei care au părăsit PSD, în speranţa unui câştig politic efemer, trădează voturile cetăţenilor! Este o lipsă crasă de onoare şi de respect, atât faţă de cei care au votat PSD, cât şi faţă de colegi. Aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare. Sper că aceşti oameni sunt conştienţi că trădătorii nu sunt niciodată iertaţi, nici măcar de cei pentru care trădează. Odată ce au ales acest drum ruşinos, nu mai există cale de întoarcere. Mai devreme sau mai târziu, vor fi penalizaţi tocmai de cei care acum le promit încredere”, a transmis Mihai Fifor.

El subliniază că PSD a fost, este, şi va fi cel mai puternic partid din România: ”PSD este partidul care a realizat şi realizează cele mai importante lucruri pentru România şi pentru bunăstarea concetăţenilor noştri. Rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii”.

Mihai Fifor mai susţine că există presiuni enorme şi se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea PSD, prin orice mijloace, cu scopul de a împiedica partidul să ducă la capăt "aceste reforme vitale pentru societate şi democraţie”.

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat din PSD şi s-au înscris în ProRomânia, partidul fondat de Victor Ponta. Dobre a spus că un singur om a confiscat Guvernul şi Parlamentul şi realizează legi în interes personal, arătând că nu are ce să reproşeze foştilor colegi din organizaţia de la Constanţa pe care i-a anunţat înainte de a face acest gest, fără a transmite acest lucru însă şi celor din conducerea naţională a partidului. Mircea Titus Dobre a fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu şi Tudose, el fiind totodată şi purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri seară, la Antena 3, despre "atitudine de şobolan" a doi foşti premieri ai partidului, el afirmând că majoritatea este stabilă şi că "nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani".

„Nu vor reuşi (n.r. - să ia oameni din PSD). Este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată - miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate", a declarat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite