Fenechiu nu-şi ia gândul de la minister: „Proiectele vor fi terminate când o să mă întorc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu a plecat din Guvern din cauza problemelor penale
Relu Fenechiu a plecat din Guvern din cauza problemelor penale

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate atunci când el va reveni în fruntea ministerului.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reuşit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor şi le-a cerut să continue proiectele începute“, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnalişti dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureş-Ungheni-Iaşi, Fenechiu a răspuns că este greu.

„Off, e greu....Când o să mă întorc !“, a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curentă în Ministerul Transporturilor până la numirea unui nou ministru, a anunţat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.
El s-a întâlnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al instituţiei şi cu preşedinţii consiliilor de administraţie de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

„Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate“, a spus Ponta. El a precizat că intenţionează ca, luni, să numească un nou secretar de stat la Transporturi, în locul lui Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţie săptămâna trecută.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite