Felix Rache, Pro România: Dăncilă este obişnuită să fie marionetă din perioada Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă PSD - FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Viorica Dăncilă PSD - FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Felix Rache, consilierul fostului premier Mihai Tudose, într-un mesaj ironic postat pe Facebook, susţine că  că Viorica Dăncilă va fi candidat la postul de marionetă, un rol pe care îl cunoaşte foarte bine din perioada lui Liviu Dragnea.

”In Congresul Rusinii de astăzi, se alege preşedinte de partid Viorica Dancila. Candidata perfecta la postul de marioneta, doar a capatat experienta consistenta in sensul asta cand era Dragnea liber. 

După #farapenali in funcţii publice, urmează #faraprosti in funcţii - asta înseamnă reforma.

Dintr-un sondaj optimist, cum sunt toate sondajele pe care le plăteşte PSD, Viorica Dancila a aflat (ce crezi?) ca partidul creste... Poate e vorba de o creştere negativă sau, cel mai probabil, a ţinut sondajul cu graficul invers, ca nu o banuieste nimeni ca ar sti sa-l citească.

Las aici un sondaj serios, ca sa afle şi păpuşa lui Gepetto cât de mare e dezastrul electoral la PSD: PNL - 33; USR - 25; PSD - 16; Pro - 12.

O menţiune total insignifiantă: aceleaşi organizaţii fără performanţa electorală, ultimele din coada, folosite de Dragnea sa îşi atace adversarii, au dat tonul pentru susţinerea Vioricai Dancila - Arad şi Braşov, 16% şi 15% la europarlamentare, imediat după Harghita şi Covasna. Si organizatiile la fel ca obiceiurile! Proaste! Ca şi alegerile de astăzi de altfel...

Zilele acestea, circula pe net un banc cu V. Dăncilă. Da, inca unul... Zice că o stradă din Videle se va numi "Viorica Dăncilă". Nu va avea niciun sens. 

Tot aşa-i şi cu Congresul PSD.”, scrie Felix Rache.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite