Felix Rache, atac la Dragnea: Cei de la PSD spun că străinii conduc România. Şi PSD e condus azi de străini: de peremişti şi pedelişti. Noi suntem naşii lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felix Rache
Felix Rache

Felix Rache, fost purtător de cuvânt al Guvernului Tudose,susţine că pe listele Pro Romania pentru alegerile europarlamentare sunt oameni care vor să aducă bani, nu sa fure banii europeni, aluzie la Liviu Dragnea şi dosarul Teldrum. „Liviu Dragnea nu trebuia să îl întrebe pe soţul Olguţei dacă vrea să le fie naş, noi suntem adevăraţii naşi ai lui Liviu Dragnea“, a scris Rache pe Facebook.

„Pro Romania vrea sa aduca in Romania banii europeni! Noi vrem sa facem autostrazi si spitale din fondurile europene, cum fac astazi, pe ici pe colo, doar cativa primari destepti. Pe listele Pro Romania sunt oameni care vor sa aduca bani, nu sa fure banii europeni.Trebuie sa le luam locurile din Parlamentul European lui Zoana si Grapini, care nu fac altceva decat sa se ratoiasca la UE pe acolo.

Noi vrem sa aducem banii europeni, aprozarele lui Dragnea nu tin loc de autostrazi. Oare de ce nu mai sunt rosiile din Europa bune? Pentru ca acum europenii arunca tintit cu rosii in Liviu Dragnea. Doar in fiecare HG şi OUG se afla un interes al lui Liviu Dragnea.

România merita mai mult! Merita patrioţi in Parlamentul European, care sa vorbească mai mult decât limba romană. Tot spun cei de la PSD ca străinii conduc România... Si PSD e condus astăzi de străini: de peremisti şi pedelişti. Liviu Dragnea nu trebuia sa il intrebe pe sotul Olgutei daca vrea sa le fie nas, noi suntem adevaratii nasi ai lui Liviu Dragnea“, a scris Felix Rache pe Facebook

Liderul Pro România Victor Ponta a lnsat duminică, la prezentarea cndidaţilor pentru PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunând că niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal. Fostul premier a mai spus că "acum se fură cu ordonanţa de urgenţă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite