„Fără proşti în funcţii publice“. Dăncilă ar putea fi lăsată pe afară la alegerile parlamentare, deşi i-a fost promis un loc pe liste în schimbul demisiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă are „şanse din ce în ce mai mici“ să se regăsească pe lista PSD de la alegerile parlamentare, în contextul în care Claudiu Manda a declarat că partidul nu va mai pune „proşti în funcţii publice“, este de părere un lider social-democrat.

Întrebat dacă vor mai fi proşti în funcţii publice din partea PSD, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat la Digi24: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Şi sperăm să nu se mai întâmple”.

Întrebat la cine face referire sintagma „proşti în funcţii publice“, Tudorache i-a numit pe Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă. El a declarat că „şansele sunt din ce în ce mai mici” ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe lista de la alegerile parlamentare ale PSD, dacă colegii săi din PSD merg în continuare pe acest slogan.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat de asemenea că personal a susţinut ca Viorica Dăncilă să fie preşedinte interimar la organizaţia de femei, ceea ce presupune un mandat volatil, care poate fi oricând întrerupt.

Marcel Ciolacu i-a promis Vioricăi Dăncilă un loc eligibil pe lista partidului la alegerile parlamentare, dar şi organizaţia de femei, în schimbul demisiei din fruntea partidului.

După ce în noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discuţii cu Viorica Dăncilă care i-a reproşat acestuia că a făcut-o proastă, joi, într-o şedinţă de partid, şeful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid că nu are de gând să mai susţină „proşti în funcţii publice“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite