Fără cuvinte. Reacţia premierului când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a rămas  fără cuvinte, marţi, când a fost întrebat de reporteri de ce echipa sa de miniştri şi PSD nu respectă programul de guvernare despre care au spus în nenumărate rânduri că e aplicat „ad litteram“.

Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnalişti de ce nu se mai respectă programul de guvernare, în contextul decalării calendarului majorărilor salariale. Liderul de la Palatul Victoria l-a privit pe jurnalistul care i-a pus această întrebare, fără să spună niciun cuvânt. Când jurnalistul a repetat întrebarea, Sorin Grindeanu a zâmbit şi l-a privit din nou, fără niciun cuvânt.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, marţi, că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creşterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferenţa. Potrivit variantei iniţiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

Întrebat despre decizia de ultim moment privind decalarea calendarului majorărilor salariale pentru bugetari Grindeanu a răspuns: „S-a discutat, şi domnul ministru (al Finanţelor - n.r.) a discutat cu doamna Lia Olguţa Vasilescu. Doamna ministru a prezentat public punctul de vedere care este susţinut şi de ministrul de Finanţe”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite