Fantoma Bădălău. Deşi a semnat scrisoarea anti-Dragnea, liderul PSD Giurgiu s-a ascuns în CEx: N-a votat nici pentru, nici împotrivă, nici nu s-a abţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, s-a răzgândit în şedinţa CEx. Surse din conducerea PSD au declarat pentru Adevărul că Bădălau nu a votat nici pentru demitere lui Dragnea, nici împotrivă.

„Nici măcar nu s-a abţinut. Pur şi simplu n-a ridicat mana”, susţin sursele citate.Întrebat de jurnalişti la finalul şedinţei Comitetului Executiv de ce nu a mai susţinut scrisoarea în sedinţă, Niculae Bădălău a refuzat să comenteze.

 Dealtfel, doar 8 persoane au votat pentru demiterea lui Liviu Dragnea, în timp ce 56 au fost pentru continuarea cu acesta la şefia partidului. Înainte de şedinţa CEx, tabăra anti-Dragnea anunţa că are aproape 30 de susţinători cu drept de vot, însă socoteala lor a fost dată peste cap. 

Au rămas ferm pe poziţii semnatari ai scrisorii ca Paul Stănescu, Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu, Robert Negoiţă, Marian Neacşu sau Mihai Tudose, în timp ce mulţi dintre cei care erau alături de ei s-au răzgândit şi au mers pe varianta Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite