Falcă a câştigat şefia PDL Arad cu opoziţia lui Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a câştigat alagerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PDL, chiar dacă  Vasile  Blaga a încercat să incline balanţa în favoarea lui Nicolae Ioţcu, contracandidatul său.

Alegerile interne organizate de PDL Arad nu au fost lipsite de jocuri de culise. Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost prezent în ziua votului pentru a-l susţine pe favoritul său, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad. Însă învingător a ieşit primarul Falcă, cel care a susţinut-o pe Elena Udrea la Congresul din primăvară al partidului. Blaga s-a deplsat special la Arad, deşi trebuia să-i fie alături lui Cătălin Predoiu în turneul său prin nodrul ţării, acolo unde organizaţiile PDL şi-au ales candidatul la alegerile prezidenţiale.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL Arad au candidat primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu. Câştigătior, în lupta pentru preşedinţia filialei, a fost primarul Aradului, Gheorghe Falcă, care a strâns 351 de voturi, în timp ce Nicolae Ioţcu a adunat 295 de voturi, 14 buletine fiind anulate.

„Pentru mine acest eveniment nu este o victorie, niciun succes. Îl felicit pentru dăruire pe Nicolae Ioţcu şi îi urez să aibă o carieră plăcută în politică. Vom construi o echipă în jurul PDL Arad pentru România“, a spus Gheorghe Falcă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite