EXIT POLL Europarlamentare 2019. Primele estimări privind rezultatele alegerilor, pe adevarul.ro, la ora 21:00

EXIT POLL Europarlamentare 2019. Primele estimări privind rezultatele alegerilor, pe adevarul.ro, la ora 21:00

Rezultatele exit-poll-ului Avangarde privind alegerile europarlamentare vor fi publicate pe adevarul.ro în ceastă seară, la ora 21.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Studii Sociocomportamentale Avangarde a fost acreditat de Biroul Electoral Central pentru a efectuarea unui sondaj la ieşirea de la urne, iar rezultatele acestui exit-poll vor fi publicate de adevarul.ro la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor.
 
Estimările sondajului la ieşirea de la urne vor fi urmate de informaţiile oficiale, de la Biroul Electoral Central, care va transmite date provizorii, pe măsură ce operatorii din secţiile de votare vor transmite informaţii către centru. BEC va publica pe site-ul său informaţii în timp real, pe măsură ce datele sunt transmise de la secţiile de votare după numărarea voturilor.
 
Prezenţa la vot, atât la referendum, cât şi la alegerile pentru Parlamentul European, poate fi urmărită aici în timp real.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările