EXCLUSIV Vanghelie: „Fraier e ăla care se pricepe la fraieri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie FOTO: Marian Vilau
Marian Vanghelie FOTO: Marian Vilau

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a dat definiţia" fraierului" în replică la „complimentul" pe care i l-a făcut primarul general Sorin Oprescu.

"Eu nu-i spun lui Oprescu că e fraier. Eu îi spun doar atât: fraier e ăla care se pricepe la fraieri. Cine vorbeşte de fraieri înseamnă că îi ştie, are experienţă cu ei", l-a ironizat Vanghelie pe primarul general. Replica lui Vanghelie vine după ce Oprescu l-a catalogat drept "un fraier care se ambalează singur".

Corina Dragotescu: PSD între domnia lui Ponta şi nostalgia lui Geoană

image

Social-democratul a declarat pentru "Adevărul" că nu se simte ameninţat de o posibilă revenire în partid a lui Oprescu. "Şi ce dacă vine? Noi avem 6oo de mii de membri...O să fie unul în plus. O să fie 601 mii", a încercat să diminueze Vanghelie importanţa unei eventuale reveniri a primarului general printre social-democraţi.

Citiţi şi:

Oprescu: „Marian Vanghelie este un fraier"

Întrebat dacă întoarcerea lui Oprescu nu i-ar bloca planurile de a candida pentru primăria generală, Vanghelie a răspuns: "Eu nu vreau de la partid decât să-mi dea şansa de a candida. Mă bat cu oricine....nu mi-e frică. Mă bat şi cu Oprescu. Dacă el câştigă, foarte bine, eu o să învăţ de la el. Eu am timp să aştept....am 40 de ani, Oprescu are 60".

Cu doar două zile înainte de Congresul PSD la care Oprescu fusese invitat să participe, Vanghelie l-a atacat dur pe acesta, acuzându-l că are afaceri necurate cu Elena Udrea şi că ar avea de gând să vândă RADET-ul. Vicele PSD a condiţionat prezenţa lui Oprescu la Congres, spunând: "Dacă vine, părerea mea este bună, dar numai dacă poate să se debaraseze de afacerile cu PDL şi dacă ne spune sincer că nu are nicio legătură cu Udrea. Dacă va spune asta şi eu îl cred, atunci este binevenit, pentru că avem nevoie de toate forţele ca să scăpăm de Traian Băsescu. Dar nu putem să ne păcălim că putem să scăpăm de Traian Băsescu făcând bani cu echipa lui".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite