EXCLUSIV Sorin Frunzăverde despre plecarea din PDL: „Este începutul construcției dreptei moderne în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Sorin Frunzăverde a declarat, pentru reporterii „Adevărul" din Reșița, că va explica, mâine, în detaliu motivele pentru care a ales să facă această schimbare și a confirmat știrea potrivit căreia va candida pe listele USL la Consiliul Județean Caraș-Severin.

„Acesta este începutul construcției dreptei moderne în România. Mâine voi explica, într-o conferință de presă,implicațiile acestei decizii ", a declarat Sorin Frunzăverde, în exclusivitate pentru reporterii „Adevărul" din Reșița.

Liderul PNL Caraș Severin și primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a declarat pentru adevarul.ro, că Sorin Frunzăverde este candidatul USL pentru Consiliul Județean.

„Am discutat două ore de dimineață cu vicepreședinții PNL Dan Radu Rușanu și Mihai Voicu și am stabilit că lui Sorin Frunzăverde i se va propune funcția de vicepreședinte PNL la nivel central. Pe plan local, devine un simplu membru al filialei. Motivele pentru care Sorin Frunzăverde face această schimbare vor fi explicate chiar de el“, a declarat Vela.

Sebastian Lăzăroiu despre Sorin Frunzăverde: Este un gunoi

Ionesie Ghiorghioni, prim vicepreședinte PDL Caraș Severin, a declarat pentru adevarul.ro că toți cei 55 de primari ai zpartidului îl vor urma pe Frunzăverde și că aceeași decizie au luat-o și cei trei parlamentari ai PDL de Caraș-Severin, deputații Valentin Rusu și Gheorghe Hogea și senatorul Iosif Secășan.

Deputatul PDL Valentin Rusu a declarat, marți, că dacă va apărea o poziție oficială a lui Sorin Frunzăverde prin care acesta să demisioneze din PDL și să plece la PNL, el o va respecta, notează Mediafax.

„Dacă va apărea o astfel de poziţie oficială, eu o voi respecta şi o voi urma", a declarat, Valentin Rusu, deputat PDL de Caraş-Severin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite