EXCLUSIV „Reîntregirea salariilor” nu tratează problema de fond a coaliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu a condus ședința CSAT
Preşedintele Traian Băsescu a condus ședința CSAT

Discursul preşedintelui Traian Băsescu din Parlament a atins mai multe puncte nevralgice ale dezvoltării româneşti precum reorganizarea administrativă, reducerea numărului de parlamentari , dar şi intrarea în zona euro. Cea mai mare speranţă, însă, insuflată, miercuri, românilor, de Traian Băsescu, este promisiunea reîntregirii salariilor bugetarilor, tăiate de peste un an si jumătate de guvernul Boc, prin adoptarea pachetului

Citeşte şi:
Protestatarul intelectual, Claudiu Crăciun: "Piaţa Universităţii este aici ca să rămână, ca spirit"

Întrebat cum comentează problema reîntregirii salariilor şi pensiilor în an electoral, Claudiu Crăciun, lector la Şcoana Naţională de Studii Politice şi Administrative(SNSPA) şi lider al revoltelor din ianuarie, din Piaţa Universităţii, a declarat, pentru „Adevărul", că reîntregirea salariilor este o măsură întârziată, care nu rezolvă problema de fond.

Claudiu Crăciun

„Cred că această „reîntregire a salariilor" nu este de ajuns. Trebuie regândit întregul program politic al coaliţiei de guvernare, un program politic care este evident că a fost o dezamăgire majoră în societatea românească.

Nu prin "reîntregiri" de salarii se va vindeca această fractură, ci printr-o regândire a întregii politici, acordându-se atenţia cuvenită chestiunilor legate de asistenţă socială, sănătate, educaţie, dar şi sectoarelor care ar putea să ajute dezvoltarea economică a României pe termen mediu şi lung.

Reîntregirea salariilor are o minimă semnificaţie electorală, dar nu tratează problema de fond, care e una mult mai serioasă decât asta". (Claudiu Crăciun)

Citiţi aici cele mai importante declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite