Exclusiv. Cine sunt cei 14 lideri PSD care vor face parte din echipa lui Ciolacu. Olguţa Vasilescu şi soţul s-au lăcomit la funcţii

Exclusiv. Cine sunt cei 14 lideri PSD care vor face parte din echipa lui Ciolacu. Olguţa Vasilescu şi soţul s-au lăcomit la funcţii

FOTO Inquam Photos / George Călin

Din echipa lui Marcel Ciolacu pentru şefia PSD vor face parte atât Sorin Grindeanu, cât şi Gabriela Firea, propuşi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. De asemenea, atât Olguţa Vasilescu, cât şi soţul său Claudiu Manda vor ocupa funcţii de vicepreşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adevărul” vă prezintă in exclusivitate cine va face parte din echipa lui Marcel Ciolacu la congresul PSD din 22 august.
 
1. Marcel Ciolacu - preşedinte
2. Sorin Grindeanu - prim-vicepreşedinte
3. Gabriela Firea - prim-vicepreşedinte
 
Vicepreşedinţi pe domenii:

1. Lia Olguţa Vasilescu - social.
2. Gabriel Zetea - infrastructura
3. Doina Fedorovici - administraţie
4. Mihai Tudose - economie.
 
Vicepreşedinţi regionali:
 
1. Claudiu Manda
2. Titus Corlăţean
3. Daniel B[luţă
4. Ionut Pucheanu
5. Radu Moldovan
6. Laurenţiu Nistor
7. Vasile Gliga
8. Dragoş Benea
 
Congresul PSD va avea loc în data de 22 august, cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.
 
„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a afirma sâmbătă Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: