Excluderea PSD din familia europeană. Dan Nica îl compară pe Cătălin Ivan cu Monica Macovei: Îi intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful delegaţiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, a transmis, miercuri, că „în mod cert” grupul socialiştilor europeni „nu va apleca urechea” la afirmaţiile europarlamentarului Cătălin Ivan, care a solicitat excluderea PSD din familia politică europeană.

„Este regretabil că domnul Ivan, probabil presat de apropierea alegerilor europarlamentare, încearcă să câştige capital electoral urmând bine-cunoscuta reţetă a Monicăi Macovei de a-i intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre România. Probabil că dânsul şi-a făcut un calcul meschin şi a ajuns la concluzia că demagogia este mai eficientă decât munca efectivă în Parlamentul European. Încă nu e prea târziu ca domnul Ivan să realizeze ridicolul în care se plasează de unul singur, pentru că în mod cert Grupul S&D nu va apleca urechea la minciunile proferate de acesta”, a transmis Dan Nica, într-un comunicat de presă.

Liderul europarlamentarilor social democraţi a mai precizat că afirmaţiile lui Cătălin Ivan nu pot schimba faptul că România a avut cea mai mare creştere economică din Europa în trimestrul II faţă de trimestrul I.

Europarlamentarul Cătălin Ivan, ales pe listele PSD, dar care, ulterior, a intrat în conflict cu Liviu Dragnea, a cerut excluderea PSD din familia social-democrată europeană. Acesta a declarat că actuala formaţiune politică nu mai respectă statul de drept şi justiţia şi numeşte PSD o „monstruozitate politică” construită în sprijinul lui Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite