Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fraţilor, se anunţă dictatură mare în Europa! Evadaţi de pe tărâmul mass-media pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu la Ministerul Propagandei, slujbaşii Antenei 3 îşi iau în serios rolul încredinţat de Dan Voiculescu. Duşmanii poporului trebuie atacaţi, linşaţi, beliţi de vii dacă se poate, folosind toate mijloacele propagandei: minciuna, intoxicarea, diversiunea.

Imediat după Raportul Comisiei Europene pe Justiţie, ţinta Antenei 3 adevenit, pentru câteva zile, însăşi Comisia Europeană. Nu scapă vigilenţei felixoide “colaboraţioniştii” care au îndrăznit să informeze Bruxelles-ul despre abuzurile Puterii de la Bucureşti. Concluzia Ministerului Propagandei e înfiorătoare: Barroso şi ai lui vor să impună dictatura în Europa!

Studiu de caz: emisiunea “Subiectiv” de vineri, 1 februarie 2013. Amfitrion: Răzvan Dumitrescu, unul dintre activiştii favoriţi ai lui Dan Voiculescu. Se discută despre Raportul MCV, în care a fost incriminat, printre altele, linşajul sistematic la care sunt supuşi magistraţii în emisiunile Antenei 3. Invitaţii, aleşi cu atenţie, oferă replici memorabile.

Mugur Ciuvică (de meserie antibăsist) ne avertizează din start: Dan Voiculescu este judecat “într-un dosar destul de bizar”. Ce-aţi vrea să auziţi la televiziunea lui Dan Voiculescu? Şi, mai ales, la ce vă puteţi aştepta de la Ciuvică?

Norica Nicolai (europarlamentar PNL): Raportul este “o mascaradă”. Europarlamentara PNL, fost “procuror ceauşist” (cum ar zice activiştii lui Felix despre Monica Macovei), caută să ajungă la rădăcina răului. Concluzia: vinovaţi pentru acceptarea Mecanismului de Cooperarea şi Verificare (MCV) sunt Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu. Prima e rea prin definiţie, Tăriceanu a trecut de partea răului recent, când şi-a permis să conteste politica lui Crin Antonescu.

Cătălin Croitoru (senator PSD): Procedura de întocmire a Raportului “a ajuns un instrument eminamente politic, invocând tot felul de motive pentru a ni se da peste bot”.

Mugur Ciuvică: “Mecanismul a fost un instrument al lui Traian Băsescu, acum a devenit o armă”. Şi: “Traian Băsescu nu mai poate impune din România, dar încearcă să impună prin «Gigel», nu ştiu cum îl cheamă pe domnul ăla care a vorbit ieri… Gray… care anunţă… prin domnul Barroso, prin doamna Reding, prin alţi domni şi domniţe de acolo, care scriu urechisme”. În concluzie: “E nevoie să se termine odată cu mascarada asta!”

Sorin Minea (preşedintele patronatului din industria alimentară, Romaliment): “Dacă într-adevăr Raportul este făcut la cererea doamnei Monica Macovei sau a domnului Băsescu, se cam numeşte trafic de influenţă. Şi, în cazul acesta, cei corupţi – că traficul de influenţă, în final, tot corupţie se numeşte – sunt ei, nu noi”. Domnul Romaliment oferă şi o sugestie: “În clipa în care vezi o singură greşeală, o singură inadvertenţă, în mod normal acel Raport se aruncă la coş şi se întocmeşte altul”.

Norica Nicolai îi îndeamnă pe cei de la Antena 3 să facă o petiţie împotriva Comisiei Europene.

Lucian Bolcaş (fost deputat PRM, actualmente membru PSD) umblă la osânza patriotică: “Raportul ne dezvăluie adevărata faţă a Uniunii Europene. Avem de-a face cu nişte lăutari urechişti”. Bonus: “Deştepţii ăştia îşi încalcă propria Cartă în cel mai pur stil băsist”.

Răzvan Dumitrescu plusează, spre bucuria lui Felix: “Te şi întrebi cât mai valorează un asemenea Tratat”.

Sorin Minea, domnul cu păpica: “E luptă de clasă, domnilor!”

Norica Nicolai: “Ce garant al tratatelor mai eşti tu, Comisie, când îţi permiţi să încalci grav libertăţile şi drepturile fundamentale?”

Mugur Ciuvică: “Autorul Raportului e Băsescu. Ăia au preluat ideile lui Băsescu”.

Lucian Bolcaş: “Se face în clandestinitate Raportul ăsta…”

Răzvan Dumitrescu: “Anul trecut am fost de faţă când o delegaţie pentru petiţii a fost în România, şi membrii PPE ai delegaţiei au fugit pur şi simplu din sală când au văzut că se încearcă ca presa să se plângă de anumite presiuni…” O adevărată pacoste, acest Partid Popular European… Adevăraţi diavoli, oamenii lui Barroso…

Sorin Minea: “Poate ăsta e idealul PPE: să desfiinţeze presa din Europa. Un partid poate să aibă în program desfiinţarea presei independente. Înseamnă că planul PPE este: «ăia care nu sunt cu noi îi desfiinţăm şi aducem televiziuni prietene»”.

Cătălin Croitoru: “Deci, ce vreţi mai mult? Să controleze Justiţia, să închidă gura presei, da? Democraţia să fie doar o lozincă goală, lipsită de conţinut, pentru proştii care trebuie atacaţi pe aşa-zisele teme de democraţie. Şi, în felul ăsta – o dictatură la nivel european!”

Răzvan Dumitrescu: “Vorbiţi serios?”

Cătălin Croitoru: “Vorbesc foarte serios, pentru că e o chestiune logică, de minim bun-simţ”. E ora 21.02 şi prin studioul Antenei 3 bântuie stafia iminentei dictaturi impuse de Jose Manuel Durao Barroso.

Norica Nicolai: “Nu, nu, nu… Nu trebuie să confundăm tendinţele domnului Barroso, de un anumit tip, cu guvernul european”. Buba tot la Barroso e…

Lucian Bolcaş: “Orice stat dictatorial, aflat în pragul falimentului, îşi întăreşte mijloacele de represiune şi de conservare. Şi s-ar părea că această Uniune Europeană, aşa cum este acum, scârţâie din toate încheieturile”. Semnele dictaturii europene se văd la tot pasul…

“E un întreg grup de trădători!”

Teoria Marii Trădări Naţionale şi a Cumplitei Dictaturi Europene trece de la o emisiune la alta, ca o ştafetă purtată de respiraţia otrăvită a Varanului.

Sâmbătă, 2 februarie, la “Exces de putere” (emisiunea Oanei Stancu), cuvântă Adina Vălean: “Raportul e foarte slab, şi asta arată, o data în plus, calitatea Comisiei Europene”.

 Noroc cu calitatea europarlamentarei PNL, care, amintindu-şi că e soţia lui Crin Antonescu, plusează: “Fenechiu nu e pe corupţie” (exact aşa spusese şi soţiorul). Şi cireaşa de pe tort: “E un întreg grup de trădători – domni, doamne…” Nu, doamna Vălean-Antonescu nu se referă la oamenii lui Barroso, ci la Macovei & company.

Cătălin Ivan (europarlamentar PSD): “Un document răuvoitor, intenţionat făcut să critice actualul guvern şi să-i sufle vânt în pânze lui Traian Băsescu”. Trompeta PSD remarcă “incompetenţa şi reaua-voinţă a celor de acolo” (de la Bruxelles). Vigilenţei sale nu-i scapă nici duşmanii din interior: “Îl bănuiesc pe preşedinte de înaltă trădare. Dacă sprijină Germania, înseamnă că trădează interesele României, pentru că Germania nu vrea ca România să aibă mai mulţi bani după 2014”.

“Un demers scelerat”

Duminică, 3 februarie, la “Sinteza zilei”, Mihai Gâdea cere anchetarea celor care “furnizează informaţii false” Comisiei Europene. Deocamdată, caută articole de Cod Penal în care să fie încadraţi aceştia.

Mihai Gâdea: “Popularii europeni – PDL-iştii europeni – îl ţin în braţe pe Traian Băsescu”.

Mircea Badea: “Un demers scelerat” – invocarea, de către Comisia Europeană, a linşajelor de presă la care sunt supuşi (de către Antena 3) reprezentanţi ai sistemului juridic din România.

Şi tot duminică, dar la emisiunea “La ordinea zilei”.

Dana Grecu: „Barroso vrea să pună botniţă presei”.

Radu Tudor: „S-a dovedit că dacă autorităţile europene vor să-ţi facă rău, îţi fac fără să stea pe gânduri. Şi nu neapărat ţie, ca individ, ci îi fac rău ţării tale”. Profund, adânc, patriotic...

Au concediat un Gâdea mai mic

Antena 3, al cărei director e Mihai Gâdea, l-a concediat pe corespondentul său la Bruxelles, Bogdan George Rădulescu, după ce acesta a făcut câteva afirmaţii jignitoare la adresa lui Mark Gray, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene. Într-o corespondenţă de la Bruxelles, Rădulescu afirmase că Mark Gray poate fi văzut noaptea “printre pahare”.

“Antena 3 se delimitează de afirmaţiile, nedemne de un jurnalist, ale lui Bogdan George Rădulescu, făcute miercuri, 30 ianuarie, într-o emisiune a postului nostru de televiziune, şi îşi cere public scuze faţă de persoanele atinse de comentariile injuste făcute de fostul nostru colaborator”, se arată în comunicatul Antenei 3.

Sigur că numitul Rădulescu e un ghiolban care trebuia concediat. Dar el e mic copil, în materie de ţopârlănie antieuropeană, în comparaţie cu şeful său de la Bucureşti, Mihai Gâdea, şi cu mulţi colegi ai acestuia!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite