Eurodeputaţii PSD strâng semnături pentru a aduce Antena 3 la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daciana Sârbu, soţia premierului, a semnat pentru înlocuirea Realittatea TV cu Antena 3 FOTO Adevărul
Daciana Sârbu, soţia premierului, a semnat pentru înlocuirea Realittatea TV cu Antena 3 FOTO Adevărul

Mai mulţi europarlamentari PSD au semnat pentru înlocuirea postului de televiziune Realitatea TV cu Antena 3 în lista de canale interne de televiziune ale Parlamentului European.

„Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor iniţiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepţionate în birourile de la ‪‎PE‬. Până acum, se prindeau Realitatea tv şi TVR international, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediştii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, aşa că au semnat o petiţie prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co“, scrie europarlamentarul Cristian  Preda, pe pagina sa de Facebook.

Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor iniţiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv... Posted by Cristian Preda on Thursday, April 16, 2015

17 europarlamentari au semnat deja cererea de schimbare a postului Realitatea TV cu Antena 3. Lista este deschisă de şeful delegaţiei PSD în Parlamentul European, Viorica Dăncilă, printre semnatari regăsindu-se Daciana Sârbu, soţia premierului, Dan Nica, pentru care DNA a ceru începerea urmăririi penale, dar şi reprezentanţi ai grupului liberal din Parlamentul European, Mircea Diaconu şi Norica Nicolai. 

Directorul Realitatea TV, Comsin Guşă, spune că a fost suprins neplăcut de Sorin Moisa, care a semant petiţia dar şi de Mircea Diaconu şi Norica Nicolai. „Acolo, faptul că o armată de partid, reprezentată de soţia lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, şi de fidelii lui Victor Ponta din partid, o surpriză total neplacută pentru mine este Sorin Moisa, fostul şef de cabinet al lui Dacian Cioloş, pe care il consideram profesionist, dar care a semat această petiţie. Legat de această armată am supriza neplăcută Sorin Moise, în tabăra cealaltă am surpriza neplăcută numită Mircea Diaconu şi sigur putem înţelege că îşi plăteşte o poliţă împotriva noastră, pentru cei care i-au susţinut campania, de la Antena 3. Şi doamna Norica Nicolai de la PNL, despre care cei din PNL nu am văzut să aibă reacţie, care a semnat o petiţie nu neapărat împotriva Realităţii, ci o petiţie în care libertatea de exprimare este îngrădită fără să fie analizată dacă au fost greşeli sau nu. Eu îi invit pe toţi cei care au semnat această petiţie să îşi facă un proces de conştiinţă şi să analizeze felul în care a evoluat în ultimii ani, Realitatea Tv, comparativ cu Antena 3”, a spus Cosmin Guşă, la Realitatea TV.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite