Eugen Tomac: Tudorel Toader este avocatul lui Dragnea, nu ministrul Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac FOTO Eduard Enea
Eugen Tomac FOTO Eduard Enea

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat într-un interviu pentru RFI pe Tudorel Toader, spunând despre acesta că este „avocatul lui Dragnea” şi ironizându-l prin a-l compara cu Dorel. „În timp ce săpa o groapă a lovit firul de curent”.

Preşedintele PML a comentat bilantul de 85 de pagini, prezentat luni de ministrul justiţiei, la doi ani de mandat, spunând despre Tudorel Toader că este „avocatul lui Dragnea”.

„Un lucru este din ce în ce mai clar şi anume că la Palatul Victoria lipseşte portofoliul de ministru al Justiţiei. Pentru mine, de foarte mult timp, este limpede un aspect esenţial şi anume că Tudorel Toader nu este un ministru al Justiţiei, ci este avocatul lui Liviu Dragnea”, a declarat Eugen Tomac, citat de RFI.

Acesta din urmă l-a ironizat apoi pe Tudorel Toader, spunând că face „ceea ce face şi Dorel”, şi că a paralizat întregul sistem de justiţie.

„Domnul Tudorel Toader a făcut exact cam ceea ce face şi Dorel, în timp ce săpa o groapă, a lovit firul de curent şi a lăsat tot cartierul fără lumină. Cam asta a făcut şi Tudorel Toader în materie de reformă în justiţie. În timp ce încerca să-l salveze pe Liviu Dragnea, a paralizat întregul sistem de justiţie”, a mai spus Eugen Tomac.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite