Eugen Tomac: Parteneriatul PMP cu preşedintele Traian Băsescu este unul solid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomav, preşedintele PMP FOTO Adevărul
Eugen Tomav, preşedintele PMP FOTO Adevărul

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a dat asigurări în faţa simpatizanţilor partidului că parteneriatul cu fostul preşedinte Traian Băsescu funcţionează în continuare.

 "Parteneriatul nostru cu preşedintele Traian Băsescu este unul solid, există foarte multă încredere, este şi timpul nostru să răspundem cu aceeaşi seriozitate şi fermitate în ceea ce priveşte obiectivele politice pe care le-am stabilit", a spus Tomac la începutul şedinţei Colegiului Naţional al PMP, la Piteşti.

Preşedintele PMP a mai spus că principalul obiectiv ale partidului sunt pregătirea pentru alegerile locale din 2016. „Cred că fiecare dintre noi conştientizează cât de importante sunt obiectivele stabilite, legate de alegerea şi stabilirea candidaţilor pentru viitoarea competiţie electorală. Ne-am asumat ca în următoarea perioadă să deschidem larg partidul către toţi cei care sunt membrii noştri şi sunt simpatizanţii partidului nostru, pentru o competiţie internă în cea ce priveşte candidaţii pentru funcţiile de consilieri comunali, consilieri orăşeneşti, consilieri pentru municipii, candidaţii pentru funcţiile de primari de comune, oraşe şi municipii. Cred că criteriile pe care le-am stabilit sunt extrem de clare, cred că partidul are în clipa de faţă resurse suficiente pentru a atinge acel obiectiv pe care l-am stabilit şi pentru merge mai departe şi în ceea ce priveşte linia de organizare a partidului“, a mai spus Eugen Tomac.

El s-a pronunţat şi în favoarea unei implicări directe a liderilor de organizaţii în viitoarea competiţie electorală. „Eu promovez ideea ca fiecare lider să candideze la alegerile locale. Nu putem face politică fără a ne prezenta în faţa cetăţenilor şi a le cere votul“, a precizat preşedintele PMP.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite