Eugen Tomac: Nu facem fuziune cu partidul lui Vanghelie. Informaţia este la fel de adevărată precum mutarea focoaselor nucleare la Deveselu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac FOTO Eduard Enea
Eugen Tomac FOTO Eduard Enea

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, exclude posibilitatea unei fuziuni cu Partidul Dreptăţii Sociale, condus de Marian Vanghelie, afirmând că un astfel de scenariu este la fel de adevărat ca mutarea focoaselor nucleare de la Incirlik la Deveselu.

„Singura fuziune pe care PMP a făcut-o este cea cu UNPR. Orice speculaţie sau dezinformare cu privire la alte fuziuni sunt simple încercări de manipulare a opiniei publice. Informaţia precum că PMP va fuziona cu partidul domnului Marian Vanghelie este la fel de adevărată precum ştirea privind mutarea focoaselor nucleare de la Incirlik la Deveselu", a declarat preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pentru Mediafax.

Eugen Tomac a susţinut că Marian Vaghelie nu va face parte din PMP, precizând că, oricum, parlamentarii care au plecat din PDS s-au înscris iniţial în UNPR şi prin fuziune au devenit membri PMP. De altfel, unul dintre aceştia, deputatul Radu Popa (fost PP-DD şi PSD) este noul lider al organizaţiei PMP Giurgiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite