Eugen Teodorovici cere demisia Guvernului şi îl atacă pe Iohannis: Vei rămâne în istorie drept şeful de stat care a ajuns să-şi saboteze propriul popor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevarul Live - Eugen Teodorovici
Adevarul Live - Eugen Teodorovici

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a solicitat luni demisia Guvernului Orban, ca urmare a tragediei de la Neamţ, amintind că după tragedie de la Colectiv, guvernul PSD, condus atunci de Victor Ponta, a demisionat.

Fostul ministru de Finanţe a făcut referire la tragedia de la Colectiv, atunci când preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisia guvernului Ponta.

„Dacă şi acum, ca în 2015, eşti la fel de ÎNDURERAT, CUTREMURAT şi INDIGNAT, atunci, DEMISIA TA şi GUVERNULUI TĂU

Dacă mai ai un minim de onoare şi decenţă, eşti obligat să-ţi dai demisia imediat! Ai rămas singura «constantă» politică între două mari tragedii şi nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le «judeca» la fel! 

Atunci, ai cerut demisia guvernului, iar acum, când ai guvernul tău ...⁉️ Guvernul tău #vinovat pentru BLOCAREA, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Leţcani, care putea salva vieţi omeneşti! Şi pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici?

Werner Iohannis, eşti un preşedinte #las! Nu poţi admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #eşuat lamentabil în toate planurile tale şi vei rămâne în istorie drept şeful de stat care a ajuns să-şi saboteze semenii, propriul popor, doar din #ură şi sete de #răzbunare politică‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Vezi şi: Ciolacu: „Ar fi cea mai mare greşeală ca această tragedie să fie politizată. E un moment în care toate forţele politice trebuie să se unească”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite