Eugen Nicolăescu: Traian Băsescu este mânat de ură și vendetă politică. Nu ne e frică de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolăescu
Eugen Nicolăescu

Președintele interimar al PNL București, Eugen Nicolăescu, a declarat că președintele Traian Băsescu este vinovat pentru criza politică românească și că este responsabil pentru faliile create în societate de mai mulți ani.

„Traian Băsescu nu mai are rațiune politică și discernământ, ci este mânat de vendetă politică și dorință de răzbunare. Traian Băsescu este de astăzi un președinte ilegitim, care vrea să rămână la putere prin artificii procedurale și absenteism. Nu doar prin aceasta s-a descalificat definitiv, ci și prin reacția pe care a avut-o desconsiderând oamenii și votul acestora. Așa cum de mult timp a creat falii, învrăjbindu-i pe muncitori împotriva angajatorilor, pe elevi împotriva profesorilor, tot așa vrea acum să-i învrăjbească pe cei care au votat față de cei care nu s-au prezentat la vot", a spus Nicolăescu.

Deputatul PNL a subliniat că președintele Băsescu nu poate rămâne la putere împotriva voinței poporului și l-a acuzat pe acesta de nerespectarea jocului democratic.

„Traian Băsescu nu poate rămâne la putere împotriva voinței poporului. Faptul că un președinte suspendat a refuzat să se prezinte la vot și ca a boicotat referendumul, arată că nu are nicio intenție de a juca după regulile democratice", a mai spus Nicolăescu.

Președintele interimar al PNL a mai spus că USL împreună cu cei 8 milioane de români nu se vor lăsa intimdați de amenințările președintelui suspendat Traian Băsescu: „Nouă, celor care ne-am exprimat prin vot, nu ne este frică de Traian Băsescu. Și nu vom accepta această manieră de a face politică. Suntem hotărâți să nu acceptăm ca Traian Băsescu să intimideze. Nu vom lăsa pe nimeni să își bată joc de votul românilor".

Declarația lui Nicolăescu vine în urma conferinței de presă a președintelui suspendat, în care acesta a anunțat că „cei responsabili de lovitura de stat din 3-6 iulie care a eșuat cu referendumul de ieri vor plăti în fața instituțiilor statului".

„Vrem să aducem România la normalitate, într-o țară în care oamenii sunt respectați. Astăzi suntem 8 milioane, vom fi peste ceva timp 10 milioane și nu peste mult timp 20 de milioane și îi vom arăta lui Traian Băsescu că nu poate fi împotriva tuturor", a spus Nicolăescu, făcând aluzie la posibilitatea demiterii președintelui pentru a doua oară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite