Eugen Nicolăescu: Cioloş, un coleg serios, foarte strict, nu era pe prietenie, „hai să mergem să bem ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu. FOTO: David Muntean
Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu. FOTO: David Muntean

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, spune despre premierul desemnat, Dacian Cioloş, că este un „coleg serios, foarte strict“, dar nu „foarte sociabil“, adăugând: „nu era pe prietenie, hai să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce“.

Eu cu Dacian Cioloş am fost coleg în Guvernul Tăriceanu şi atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios şi, în acelaşi timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai”, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, întrebat cu l-ar caracteriza pe Dacian Cioloş, potrivit Mediafax.

El a mai spus despre Cioloş că nu este o persoană foarte sociabilă.

„Nu era pe prietenie, hai să mergem să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun“, a adăugat Nicolăescu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite