Eugen Mihăescu, atac virulent la adresa lui Vadim: „Nu are şira spinării! Îşi bate ultimul cui în sicriul politic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PRM Eugen Mihăescu susţine că este în continuare membru de partid, în ciuda afirmaţiilor lansate de Vadim, un om politic despre care spune că „nu are şira spinării” şi care, odată cu scandalul locului vacant din Parlamentul European, „îşi bate ultimul cui în sicriul politic”.

„Vadim m-a ameninţat că-mi rupe şira spinării? I-aş rupe eu lui şira spinării, dar nu are! Ce altceva ar fi putut face? De fiecare dată când cineva i se opune, C.V. Tudor intră în criză de isterie. De altfel, nu e de mirare: i-a mâncat diabetul creierul”, a declarat Eugen Mihăescu, miercuri, într-un interviu acordat ZiuaNews.

Mihăescu consideră că asocierea sa cu partidul lui Vadim i-a adus „numai deservicii de imagine, însă partidul a avut numai beneficii”. „Mitocanul (Corneliu Vadim Tudor – n.r.) uită că fără mine nu ar fi existat grupul partidelor naţionaliste din Parlamentul European, dar nici nu-mi iartă că tot eu l-am desfiinţat când madam Mussolini a jignit România”, a mai spus liderul PRM.

Întrebat de ce nu a plecat din partid dacă are conflicte atât de puternice cu Vadim, Mihăescu a spus: „Am fost discret, nu am vrut să plec pentru că am promis ca voi pleca «atunci când se va stinge lumina». Prin acest scandal, Vadim îşi bate ultimul cui în sicriul politic. Va ramâne doar o curiozitate de bâlci care se exhibă în emisiunile gen tabloid ale televiziunilor”.

În replică la acuzaţiile lansate de liderul PRM cum că nu şi-ar fi plătit cotizaţia şi n-ar mai fi trecut de ani buni pe la partid, Mihăescu a declarat: „Am publicat în presă deja carnetul meu de partid. Mă umflă râsul când îl aud pe C.V. Tudor că îşi plăteşte cotizaţia lunar!”.

Deşi rezervat în ceea ce priveşte viitoarele sale acţiuni, Mihăescu spune că îl va ataca în justiţie pe Vadim dacă acesta îl va trimite în PE pe Zamfirescu în detrimentrul celorlalţi supleanţi care ar avea întâietate.

În interviul acordat ZiuaNews, Mihăescu nu numai că se apără de acuzaţiile lansate de Corneliu Vadim Tudor, dar şi „aruncă” câteva acuze la rândul său. „Câţi bani a primit el de la Zamfirescu? Atât de mulţi încât, ca să-l răsplătească, nu este suficient că i-a angajat nevasta consilier la Parlamentul European?”, a declarat peremistul.

Deşi a adresat o plângere la Autoritatea Electorală Permanentă privind situaţia în care se află, liderul PRM nu-şi pune mare nădejde în acestă „instituţie inutilă”.  „AEP este o instuţie inutilă, doar că plateşte bine o preşedintă care acum e la shopping pe bulevardul Montaigne la Paris şi ia dejunul cu prietena sa Nuţi Udrea la restaurantul de fiţe "L'Avenue”, a mai spus Mihăescu.

După ce a intrat în Parlamentul României, George Becali a renunţat la fotoliul de europarlamentar, câştigat pe listele PRM. Locul vacant în PE a lansat o serie de dispute în interiorul partidului lui Vadim Tudor. Acesta din urmă şi-a arătat disponibilitatea de a-l propune pentru postul vacant pe Dan Zamfirescu.

La auzirea acestei veşti, Eugen Mihăescu a avut o reacţie vehementă şi i-a cerut preşedintelui PRM să ţină cont de lista de candidaţi şi nu să sară peste el şi peste ceilalţi supleanţi „ca să-i dea mandatul fostului miliţian Dan Dumitru Zamfirescu".

Fiindcă n-a avut încredere în şeful său pe linie de partid, Mihăescu a apelat la Autoritatea Electorală Permanentă, care i-a răspuns marţi că nu are competenţa legală să se amestece în problemele interne ale PRM, însă i-a sugerat peremistului să acţiune în judecată decizia lui Vadim.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite