Emil Boc: „Trebuie să nu mai vindem iluzii, nu avem suficienţi bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul României, Emil Boc, a fost prezent, în această seară, la Europa FM, unde a vorbit despre Legea Salarizării, dar şi despre proiectele de viitor ale Guvernului.

Boc a precizat că ambele legi care reglementează cadrul salarizării unitare vor fi aplicate din 2011, dar în manieră graduală, în funcţie de resursele bugetare ale statului. „Eu spun că am intrat în linie dreaptă pentru a finaliza Legea Salarizării. Legea-cadru a salarizării ne spune care este plafonul maximal pe care o persoană îl poate atinge în grilă. Necazul este că nu avem suficienţi bani pentru a achita această valoare. Este greu în lume, în Europa şi în România. Trebuie să nu ne întindem mai mult decât ne permite plapuma şi să nu mai vindem iluzii, cum s-a făcut în anii trecuţi“, a spus primul-ministru.

Emil Boc a mai vorbit şi despre proiectele pregătite pentru anul viitor şi despre provocările Guvernului. „2011 este anul major al fondurilor europene. Marea provocare este susţinerea financiară de la buget în materie de autostrăzi. Autostrăzile sunt cheia pentru mai multe locuri de muncă şi pentru bugetul de stat. România are astăzi doar 304 kilometri de autostradă. Vom propune Parlamentului un proiect pentru dezvoltarea de drumuri judeţene şi rurale“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite