Emil Boc: Cu un singur obiectiv al alianţei socialist populiste PSD-PNL sunt de acord, acela că vor rămâne în opoziţie până în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, premierul României
Emil Boc, premierul României

Prezent la alegerile pentru funcţiile de conducere în cadrul PDL Alba, premierul Emil Boc a declarat că din tot programul alianţei socialist populiste PSD-PNL este de acord cu un singur obiectiv al acestora, respectiv că vor rămâne în opoziţie până în 2019, informează Agerpres.

Emil Boc a atacat dur noua alinaţă formată de partidele din opoziţie, spunând că apără şi consolidează statul creat de fostul preşedinte social-democrat Ion Iliescu, care  "prin mentalitatea şi lucrurile pe care le-a promovat în România, avem un stat care nu a încurajat munca şi a încurajat lenea".

Primul ministru a precizat că Opoziţia se grăbeşte să parafeze această alianţă, deaorece ştiu că începând cu acest an orice zi care trece trece în favoarea PDL şi măreşte şansele acestui partid de a câştiga alegerile din 2012, deoarece începând cu 2011 partidele din coaliţie vor înceapă să culeagă roadele politice deoarece nu au permis statului să intre în faliment.

De asemenea, şeful Guvernului a precizat că, anul viitor, când românii vor merge la vot vor avea de ales între "alianţa socialist populistă, care a lăsat ţara pe marginea prăpastiei în 2008 cu politicile populiste pe care le-au promovat" şi PDL care, alături de celelalte partide din coaliţie, şi-a asumat lucrurile grele, serioase, dureroase, dar corecte pentru România.

Emil Boc, Vasile Blaga, Sulfina Barbu şi Traian Iglaş participă sâmbătă la Alba Iulia, la alegerile pentru funcţiile de conducere în cadrul PDL Alba.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite