Emil Boc: Marţi se va decide soarta deputatului Mihail Boldea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că în coaliţie s-a discutat despre cazul Boldea şi că s-a luat la cunoştinţă de solicitarea Parchetului Înaltei Curţi privind percheziţia şi arestarea în cazul Boldea, urmând ca marţi „să se tranşeze cel mai probabil prin vot", în Parlament.

„Am discutat doar despre faptul că, din câte am înţeles, a fost trimisă solicitarea de către Parchet pentru percheziţie şi arestare şi am informat coaliţia despre acest subiect, urmând ca mâine (n.r marţi) să se tranşeze cel mai probabil prin vot", a spus Emil Boc, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde consideră că acesta „este un caz în care trebuie să se pronunţe justiţia".

Şi preşedintele Organizaţiei de Femei PDL, Sulfina Barbu, a declarat că despre cazul Boldea se va discuta, luni, în şedinţa grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, urmând ca deputaţii să se pronunţe, marţi, prin vot.

„Cu siguranţă vom discuta în şedinţa grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, la ora 15:00", a spus Sulfina Barbu.

Procurorul general, Codruţa Kovesi, a solicitat ministrului Justiţiei încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite