Emanuel Ungureanu, deputat USR: Nu plăteşti, nu ai parte de presă bună! Uite, spun asta şi să mă dea USR-iştii afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Ungureanu, deputat PNL. FOTO Emanuel Ungureanu/ Facebook
Emanuel Ungureanu, deputat PNL. FOTO Emanuel Ungureanu/ Facebook

Emanuel Ungureanu, deputat USR, susţine că partidul din care face parte ar trebui să aloce din banii formaţiunii pentru plătirea unor televiziuni, astfel încât acestea să aibă parte de „presă bună”

„Uite, spun asta şi să mă dea afară useriştii. Şi să terminăm cu asta că şi aşa o grămadă asta vor. Băi fraţilor, băi useriştilor, nu aţi înţeles? Nu plătiţi la Antena3, la RTV, la Digi şi în altă parte, n-aveţi parte de presă bună. PSD-ul plăteşte, PNL-ul plăteşte, USR-ul nu plăteşte. Pentru că useriştii vor să fie şi îngeri, şi demoni, şi vor să fie şi cu bula, da să fie şi în afara bulei. Nu poţi fi aşa. Presa este privată. Ia spune-le tu la userişti că noi ar trebui să plătim un spaţiu la Antena 3 să ne auzim măcar în linişte. Bă, dă-ne un spaţiu şi nouă, în rest să sară Ciuvică, să-şi facă ei reţeta (..).Adică noi vrem o presă din asta de pension în care cineva să spună „Da, domnule Ungureanu, sunteţi minunat, tot ce faceţi e extraordinar. Peneliştii plătesc la Antena 3 şi, credeţi-mă, am fost lângă Roman (Florin Roman - n.r) la Sinteza Zilei, bă, l-au omorât ăia. Deci anteniştii, pe spaţiu plătit l-au făcut praf. L-am văzut pe Pavel Popescu, l-au făcut muci, mi-era milă de el. Îmi veneau să-l scot eu din penibil. Deci, dacă plăteşti un spaţiu de expunere, nu plăteşti şi conştiinţa jurnaliştilor”, a declarat Emanuel Ungureanu, într-un live transmis pe Facebook.

Deputatul USR are cuvinte dure şi la adresa lui Klaus Iohannis, precum şi la adresa lui Florin Cîţu. „La această oră, preşedintele ţării joacă România la ruletă, Adică spune hai să-l punem pe Cioloş la băşcălie, ne batem un pic joc de el, face un guvern la mişto, ăia se laudă că-s responsabili, vorbesc în bula lor, useriştii ies fericiţi, îşi conservă procentele, după care mai băgam un fraier că aşa, că nu vrea anticipate nimeni şi îl belim pe Cîţu. În cele din urmă spune, vezi, Cîţu am încercat să te ţinem şi vine Bode prim ministru. Apropo, asta-i ştirea, el va fi prim ministru. (..) Toată lumea ştie că nu trece Cioloş, că al doilea o să fie Cîţu sau Vâlceanu sau dracu şi toată ştie că până la urmă o să fie Bode”, a completat Ungureanu.

Pe parcursul intervenţiei sale, Emanuel Ungureanu a subliniat că el, spre deosebire de colegii din partid, preferă să meargă şi să combată, inclusiv la televiziunile ostile. În acelaşi timp, colegii săi merg pe varianta unor mesaje pe Facebook, pentru care iau şapte like-uri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite