Elena Udrea nu va candida pentru niciun post de conducere în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a rămas în PDL chiar dacă a pierdut alegerile pentru şefia partidului
Elena Udrea a rămas în PDL chiar dacă a pierdut alegerile pentru şefia partidului

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, astăzi, după Colegiul Director al partidului, că ea consideră „închisă competiţia pentru şefia PDL“ şi va rămâne simplu membru al partidului.

„Am spus că renunţăm la a mai aştepta răspunsul la contestaşii, considerăm închisă competiţia, şi din acest moment suntem membri PDL care-şi fac treaba de membri ai unui partid de opoziţie“, a declarat Elena Udrea.

„Am închis acest subiect şi continuă să fim în PDL cum am anunţat din calitatea de membru de partid. Luăm lucrurile ca atare, am spus că nu mai avem nicio aşteptare şi nu mai continuăm acest protest, această nemulţumire manifestată pentru că nici nouă nu ne aduce niciun avantaj“, a mai adăugat  Elena Udrea.

Întrebată despre relaţia pe care ea o va avea cu Vasile Blaga, Udrea a arătat că nu a rămas în partid pentru a fi disidentă.

„Suntem în acelaşi partid şi din acest moment mă voi comporta ca un membru al unui partid de opoziţie care într-o moţiune cu care a candidat a afirmat că PDL trebuie să facă o adevărată opoziţie la USL, iar eu am declarat permanent că sunt capabilă să mă lupt cu Ponta, Antonescu, cu Voiculescu şi asta o să fac, ceea ce am făcut şi până acum“, a precizat Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite