Elena Udrea: Coldea vrea „să mă rezolve“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Dorin Constanda
Elena Udrea FOTO Dorin Constanda

Deputatul Elena Udrea a scris, duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, „cere timp pentru a-şi rezolva problemele“ pentru ca apoi „să o rezolve“ şi pe ea.

„Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile. Eventual, până mă <<rezolvă>> pe mine“, a scris Udrea..

Elena Udrea a lansat acuzaţii la adresa Laurei Codruţa Kovesi, a generalului Florian Coldea,, adjunctul şefului SRI, şi a lui Sebastian Ghiţă, într-un interviu acordat Hotnews.

În urma acestor declaraţii, preşedintele Comisiei de Control a SRI din Parlament, Georgian Pop, a declarat că forul pe care îl conduce va audia conducerea interimară a SRI cu privire la acuzaţiile aduse de Elena Udrea.

Pop a spus că, în cadrul discuţiei cu conducerea interimară a Serviciului desfăşurată sâmbătă, a luat act de faptul că Serviciul a început verificarea internă standard cu privire la acuzaţiile aduse de Elena Udrea şi a menţionat că acest tip de verificare durează de regulă câteva zile.

Citeşte şi:

Udrea deschide „foc automat“ pe Facebook: „Când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică!“

Dezvăluirile făcute de Elena Udrea, fostul lider PMP, în interviul acordat Hotnews, în care, între altele, a aruncat acuzaţii grave la adresa Laurei Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a generalului Florian Coldea, adjunctul şefului SRI, şi a lui Sebastian Ghiţă au pus pe jar întreaga clasă politică.

Elena Udrea la DNA - acuzată de spălare de bani şi fals. Oficiali DNA: ştia de mita din dosarul „Microsoft”. Udrea: nu ştiu de unde proveneau banii

Elena Udrea, la DNA. Elena Udrea, fostul candidat la Preşedinţie, a fost pusă sub control judiciar. Aceasta a fost dusă în această dimineaţă cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost audiată timp de aproape cinci ore. Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite