Elena Udrea, retoric, către Vasile Blaga: „De ce preşedintele intervine de fiecare dată pentru celălalt candidat?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga şi Elena Udrea Foto Adevărul
Vasile Blaga şi Elena Udrea Foto Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea l-a întrebat retoric pe liderul Vasile Blaga de ce crede că preşedintele Traian Băsescu intervine de fiecare dată în chestiunile interne ale partidului, împotriva lui.

Referitor la acuzaţiile aduse de Vasile Blaga conform cărora preşedintele Traian Băsescu se implică pentru a doua oară în chestiunile interne ale PDL , Elena Udrea a spus că: “Faptul că există această părere, că preşedintele intervine în competiţie, cred că este o întrebare pe care mi-aş pune-o ca răspuns: de ce de fiecare dată pentru celălalt candidat?”.

În ceea ce priveşte corectitudinea competiţiei în care a intrat, Elena Udrea susţine că are o singură problemă. “Singura îngrijorare pe care o am în acest moment este că sub motivul analizării rezultatelor organizaţiilor la nivel naţional, actuala conducere a partidului schimbă liderii organizaţiilor judeţene şi sigur că există presupunerea că cei care sunt numiţi de actuala conducere în funcţii interimare se vor simţi şi obligaţi să-i susţină pe cei care i-au numit”.

În altă ordine de idei, Udrea a subliniat că, în prezent, în PDL nu mai există comunicare între vârful partidului şi baza lui. „Astăzi membrii partidului află ce se întâmplă în PDL de la televizor. Lipsesc întâlnirile cu membrii partidului, lipseşte munca în echipă. Liderii noştri nu mai merg în teritoriu, au preferat să se ascundă, să-şi condamne proprii colegi. Este păcat să nu fim pregătiţi când USL se va rupe. Este o stare de derută în partid, pentru că oamenii nu ştiu care este viitorul PDL. Dacă PDL ratează acum şansa schimbării lui, nu cred că doi ani mai rezistă“, a conchis Elena Udrea.
 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite